instagram      
spacer

spacer
iOS
iOS van Apple
 
Android
Android van Google
 
whatsapp
WhatsApp
spacerspacer
appstore
Appstore van Apple
 
Google Play
Google Play van Google
 
Facebook
Facebook
spacer         
spacer
  Pokemon Go
Pokémon Go
In juli 2016 bracht  Niantic in samenwerking met Nintendo de game app Pokémon Go uit. In eerste instantie werd het spel alleen in de Verenigde Staten beschikbaar gesteld waardoor Europa het spel niet legaal kon verkrijgen. Meestal is dit geen probleem en weten de Europese gebruikers niet eens dat een bepaalde app in Amerika al verkrijgbaar is en in Europa niet. Maar bij Pokémon Go was dat wel anders.
spacer
  Artikelen

listIOS het mobiele besturingssystem voor Apple apparaten
listAndroid het mobiele besturingssystem van Google
listApp Store de plek om app's aan te schaffen voor de Iphone en Ipad
listGoogle Play de plek om app's aan te schaffen voor het Android
listInstagram is een gratis mobiele app om foto's uit te wisselen
listPokemon Go vang Pokemons in de echte wereld met je mobiel
listWhat's up is de bekendste chat applicatie voor mobiele telefoons
listWordfeud is scrabble voor de mobiele apparaten
         
         
spacer
  Maps
imageMaps
De app Maps is door Google ontwikkeld om met de smartphone te kunnen navigeren. Maps komt voort uit de desktop versie die in 2005 het levenslicht zag. Maps was bij uitgave vooral een digitale landkaart. Het was een soort stratenboek op de computer. 
spacer
  FaceBook
Facebook
Facebook was al een van de grootste social Networks van de wereld voor de komst van apps. Het was voor Facebook daarom zaak de website zo goed mogelijk te vertalen naar een app. Facebook wilde zijn dominante positie in de social media natuurlijk behouden maar het was goed mogelijk dat een specifieke social media app hun van de troon zou stoten.
         
         
spacer
  What's up
What's up
WhatsApp Messenger is een app voor het versturen van berichten, foto’s, plaatjes, geluid en video. Whatsapp kan met alle bekende platformen zoals IOS, Android en Windows Phone communiceren doormiddel van een mobiele telefoon. Sinds februari 2016 heeft de app meer dan 1 miljard gebruikers wat het de meest gebruikte berichten service van de wereld maakt.
spacer
  Wordfeud
Wordfeud
Wordfeud is een online variant van het welbekende bordspel Scrabble. Het spel is gratis als app te downloaden voor iOS, Android en Windows Phone. In de gratis versie wordt het spel onderbroken door reclame momenten. Tegen betaling is een reclamevrije versie verkrijgbaar.
         
         
spacer
  Angry Birds
imageAngry Birds
Angry Birds is een videogame die speciaal voor de smartphone ontwikkeld werd en in 2009 werd uitgebracht door het Finse bedrijf Rovio. De bedenker van het spel, Jaakko Iisalo, kreeg de opdracht om een grappig spel voor de net verschenen iPhone te creëren.
spacer
  Instagram
Instagram
Instagram is een gratis mobiele app om digitale foto's of video's uit te wisselen, door de overgrote meerderheid met name gebruikt voor foto's. Foto's kunnen digitaal gefilterd worden en uitgewisseld worden via Instagram zelf, maar ook via andere social media als Facebook of Twitter.
         
spacer