instagram      
spacer
         
spacer
  Film Geschiedenis
imageFilm Geschiedenis
De eerste films werden rond 1890 gemaakt. Dit waren vooral foto's die achter elkaar werden vertoond. Er werden bijvoorbeeld een aantal fotocamera's met een touw achter elkaar gespannen waarna een paard de draden kapot liep en er een foto gemaakt werd. Door de foto's snel achter elkaar te vertonen ontstond er bewegend beeld.

spacer
  Film recensie
imageWonder Woman
Wonder Woman is een Amazone van het Griekse eiland Themyscira. Ze is ontstaan doordat Zeus een stuk klei tot leven wekte. De film komt uit de stal van DC Comics en is gedistribueerd door Warner Bros. Hij is geregisseerd door Patty Jenkins met in de hoofdrol de Israëlische Gal Gadot uit the Fast & Furious reeks.
         
spacer   spacer
         
         
spacer
  Film Techniek
imageEditing
Opnames gemaakt met een video camera zijn in principe ruw materiaal wat bewerkt moet worden. Voor 32 mm films wordt daar een montage studio voor gebruikt, bij digitale films kun je de bewerking met programma's doen zoals Adobe Primiere of Final cut pro.

spacer
  Film recensie
imageGuardians of the Galaxy
Guardians of the Galaxy komt uit de strip stal van Marvel Comics (Iron Man, Captain America, Hulk, Thor, Spider-Man, Deadpool, Daredevil, Ant-Man, en de X-Men).  De Guardians is een groep ruimte wezens, die redelijk toevallig bij elkaar worden gebracht. De leider en tevens hoofdrolspeler is Peter Quill gespeeld door Chris Pratt, hij moet samen met Gamora, Rocket, Groot en Drax de Galaxy tegen het kwaad beschermen.
         
spacer