instagram      
spacer


  2012 Leeuwarden It's Showtime Terug naar Kickboksen
   WIN Gokhan-Saki
Badr Hari   Gokhan Saki
   WIN Hesdy-Gerges
Daniel Ghita   Hesdy Gerges
Robin-van-Roosmalen    WIN
Robin van Roosmalen   Murat Direkci
Errol Zimmerman    WIN
Errol Zimmerman   Rico Verhoeven
   WIN
Harut Grigorian   Chris Ngimbi
WIN  
Anderson "Braddock" Silva   Michael Duut
WIN  
Tyrone Spong   Melvin Manhoef

2012 Leeuwarden It's Showtime
It's Showtime Leeuwarden was het afscheid van Bard Hari van de Kickboks wereld. Hij zal verder gaan als Bokser in de USA. Zijn tegenstander was Saki die weinig tegen hem had in te brengen. Nadat Saki 3 keer was neer gegaan in de eerste ronde werd Badr uitgeroepen tot winnaar met een Technisch Knock-out.

Daniel Ghita nam zijn revance op Hesdy Gerges na zijn verlies in 2011. Hij won op 1rd Knock out en daarmee de wereld titel It's Showtime van de zwaargewichten.

Robin van Roosmalen maakte zijn faam die hij verkregen had door in 2011 The fast and the furius te winnnen in Brussels helemaal waar tegen Murat Direkci. Robin won overtuigend door jury beslissing. Murat kondigde na zijn partij aan dat dit zijn laatste was.

Errol Zimmerman won verassend van Rico Verhoeven door een eerste ronde Knock-out. Verhoeven had een goed einde van 2011 door 3 overwinning op rij t boeken tegen o.a. Hesdy Gerges. Maar Errold eindigde de partij snel door een zeer geplaatste linkse hoek tegen de slaap van Rico.

Harut Grigorian liet tegen Chris Ngimb zien tot meest technische licht gewichten te behoren. Hurat verwondde Chris dusdanig dat hij in de tweede ronde moest opgeven met een oog wond.

Tyrone Spong won zijn partij op punten tegen de veteraan Melvin Manhoef. Tyrone had weinig moeite met de aanvallen van Melvin maar overtuigde zelf ook niet echt. In de tweede ronde leek een knock down in de maak maar deze bleef helaas uit. Spong won de partij op jury beslissing.

Interview met:
Hesdy Gerges
Tyrone Spong

Marco Hesdy-Gerges daniel-ghita
Badr Hari Marco Oldenhof Hesdy Gerges Daniel Ghita
Girl Tyrone Spong Chris-Ngimbi Gokhan-Sak
Flag girl Tyrone Spong Chris Ngimbi Gokhan Sak
Rico Verhoeven Orono-vor-Petchpoon Melvin Manhoef
Simon Rutz Rico Verhoeven Showgirls Melvin Manhoef
Anderson Silva Ernesto Hoost Mourad Bouzidi Harut-Grigorian

Terug naar Kickboksen

spacer

 

spacer
spacer