instagram      
spacer


  2012 Juni Brussel It's Showtime Terug naar Kickboksen
   WIN
Tyrone Spong   Peter Aerts
   WIN
Daniel Ghita   Dzevad Poturak
Robin-van-Roosmalen    WIN Robin-van-Roosmalen
Hafid El Boustati   Robin van Roosmalen
Errol Zimmerman    WIN
Danyo Ilunga   Filip Verlinden
   WIN
Andy Souwer   Chris Ngimbi
WIN  
Mourad Bouzidi   Rustemi Kreshnik
WIN  
Rico Verhoeven   Hesdy Gerges

2012 Brussel It's Showtime
It's Showtime Brussel stond in het teken van de laatse partij van Peter Aerts op Nederlands/ Belgische bodem. De tegenstander werd Tyrone Spong die daarmee voor het eerst een hoofdpartij werd op een It's Showtime evenement. Ondanks dat de levende legende Aerts het publiek op zijn hand had, ging Spong er vol in. In de derde ronde won Tyrone door een snelle combinatie afgemaakt met een harde rechtse hoek. De partij werd de boeken ingedaan als een technische Knock out van Peter, die zelf nog wel door wilde gaan.

Daniel Ghita liet zijn vormbehoud zien door Poturak met een lever stoot aan de kant te zetten. Daniel had de partij al in de tweede ronde beslist. Ghtia groeit in zijn rol als kampioen van It's Showtime en is klaar om tegen de grote jongens als Sem Schilt of Gokhan Saki te vechten.

Andy Souwer pakte de wereld titel van de zeer competatieve 70 KG klasse af van Chris Ngimbi. Andy won overtuigend op punten.

Robin van Roosmalen moest opgeven door een hoofdwond net boeven zijn oog. Hierdoor werd de relatief onbekende Hafid El Boustati in de tweede ronde tot winaar uitgeroepen.

Danyo Ilunga, de vechter uit Congo, won zijn wereld titel gevecht tot 95 KG tegen de plaatselijke held Filip Verlinden. Danyo had hier wel de volle 5 ronden voor nodig en werd door de jury als winnaar aangewezen. Ilunga die door Remy Bonjasky begeleid wordt verdedigde hiermee voor de derde keer met succes zijn titel

Rico Verhoeven liet zien dat hij het grotere werk aan kan. Na verliespartijen tegen Lashchenko en Zimmerman in 2012 moest Rico een overwinning pakken om het zelfvertrouwen op peil te houden. Hesdy Gerges zijn tegenstander en voormalig It's Showtime zwaargewicht kampioen moest het onderspit delven. Rico won op punten tot grote frustatie van Gerges die zijn verliezers beker door de kleedkamer wierp.

Interview met:
Peter Aerts
Tyrone Spong
Rico Verhoeven

Tyrone Spong Hesdy-Gerges daniel-ghita
Peter Aerts Tyrone Spong Hesdy Gerges Daniel Ghita
Simon Rutz Rico Verhoeven Chris-Ngimbi Gokhan-Saki
Simon Rutz Rico Verhoeven Chris Ngimbi Gokhan Saki
Brussel
Andy Souwer Mourad Bouzidi 2012 Showgirls Dzevad Poturak
Filip Verlinden Rashad Evans Remy Bonjasky Hafid El Boustati

Terug naar Kickboksen

spacer

 

spacer
spacer