instagram      

VERKLEEDKLEREN GROOT en klein
Verkleedkleren
In de weekenden doen ze het liefst niet eens hun normale kleren aan maar lopen ze doodleuk de hele dag als Mega Mindy of Kylo Ren door de huiskamer. Als het even tegenzit krijg je om de 5 minuten een lichtzwaard in je nek (Gelukkig zijn ze van plastic).
 

BR@ND FOR GIRLS, PART II
Br@nd
Bij br@nd wordt onvoorwaardelijk gekozen voor mooie kinderkleding in fijne tricotstoffen die voldoen aan een hoge kwaliteit en dat ook uitstralen.
 

BR@ND FOR GIRLS
Br@nd
In 2006 zag de eerste collectie van br@nd for girls het levenslicht. Textielontwerpster Ellen van den Brand is de drijvende kracht achter dit merk voor meisjes.
 


BASIC STOER
Retour
Retour is zeker een aanrader voor jongens. Goede fit, hele fijne kleuren en heel erg draagbaar. Retour heeft ook een meisjes lijn.
 


MODIEUS
Geisha
Geisha heeft van die meisjeskleding die je zelf ook graag zou willen dragen. Ieder seizoen heeft een van de meisjes wel een blouse of shirt van Geisha in de kast hangen en ieder jaar ga ik dan ook vol goede moed op zoek naar het maatje groter.
 


TWEEDEHANDS
Tweedehands
Het nadeel van al die merkkleding is vaak de prijs; het voordeel is dat je voor deze prijs ook echt kwaliteit koopt. En het voordeel van deze kwaliteit is dat het overgrote deel van die o zo leuke kinderkleding nog prima een tweede ronde meekan.
 


STOERE MEISJES
Like Flo
Al een paar seizoenen houd ik het in de gaten, Like Flo. Van horen zeggen wist ik dat het een heel fijn merk was. Kwalitatief goed, draagbaar, toch anders dan anders en favoriet bij ieder meisje.
 


NAAR JE EIGEN SMAAK
Kiwie
Combineer een ruime keuze aan unieke stoffen met briljante naaimachine vaardigheden en je hebt kiwie.nl. Kiwie (of beter gezegd Kim) koopt in kleine hoeveelheden superleuke stoffen in.
 


HIP EN DRAAGBAAR
Waaaw
In de stijl van Br@nd, maar toch anders; dat is Waaaw. Basic jurkjes, rokjes en shirtjes die eigen gemaakt kunnen worden met zelf gekozen accessoires. De meisjes hier in huis vinden het bestellen alleen al een feest.
 


STOER EN ZACHT
Z8
Z8 kende ik al een tijdje; sinds een jaar of twee is er ook een babylijn, waar ik onlangs mee kennis heb gemaakt. Zachte materialen, leuke prints, soms wat aan de drukke kant.